MIT campus

More
13 years 4 months ago #3610 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic MIT campus
Csak egy másodperc telik el a ti gépeitek erréb húzódása és aközött a nagyerej? gömbvillám között, amit?l a környéken lepotyognak a droneok a leveg?b?l, persze válogatás nélkül, de köztük vannak azok a bizonyos piros-sárga csíkosok is.

-"Na! Ez jól esett!" jegyzi meg mosolyogva Severin. "Legalább az Inside View se mondhatja, hogy kivételezünk." mutat a többi felé. Persze a varázslatba az is bele tartozik, hogy senkit se tudnak lecsukni, ugyanis nincs mit bemérni. [Valószín?leg nincs az a rigó aki ne hagyná abba az adást, ha telibe trafálja a gépét egy gömbvillám.] Innent?l már csak nagy területen köröznek a megfigyel?k inkább a zoomra koncentrálva, mint a fizikai jelenlétre, az Inside View viszont elég kicsi újság ahhoz, hogy ez most jó id?re visszavesse. F?leg úgy, hogy Keisinger professzor egy hangosbemondó segítségével közli a riporterekkel, hogy ki asztrálisan kíván nyomozni annak a számára akad egy-két manalabdája még tartalékban.

-"A teleportálás nem azzal lesz összefüggésben. Ha itt teleportáltak volna, akkor nem így nézne ki a környék, már ha meg volna még és most nem az NBC csapat volna itt, hanem egy harci mágusokból álló. El tudod képzelni, hogy mi történik olyankor, amikor mondjuk két ponton összeér két teljesen idegen világ? Aki belép egy ilyenbe az el?ször is kaput kell hogy nyisson az indulási oldalon, ahol aztán kényükre-kedvükre jönnek át mindenféle dolgok, amik szembe tudnak menni az átjáróval, márpedig ezek a nagy dolgok. A másik oldalon meg már a kicsiket is kiokádja az érkezési pont és nem sugárzás volna, hanem háttérzaj. Akkor aztán kezdhetnél aggódni a bogarak miatt, meg olyan dolgok miatt, amik meg sem fordultak eddig a fejedben. Nade hagy nézzem azt a "légelementált". Kötve hiszem, hogy direkt célozta volna az illet? szívét."

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 4 months ago #3611 by TheElf
Replied by TheElf on topic MIT campus
- Kiderül mit célzott. Nézzük meg az egyik felvételüket együtt. Mert ugyan [i:mubs5t47]kértem[/i:mubs5t47], hogy ami potenciálisan kapcsolódik az ügyünkhöz, arról szóljanak, de amíg nem került el? a radioaktivitás, ha elkérek mindent, abból csak hatásköri vita lett volna, azóta pedig az NBC-s fiúk dolgoznak. Mindenesetre ehhez nem ártana [i:mubs5t47]zárt helyen[/i:mubs5t47] nézni, ne legyen az a zoom ami megmutatja mit látunk. És mindenképpen el kell kérni a chipet, de egyel?re szerintem azt tiszta chipre kell másolni, és az NBC-s fiúk szerintem most minden ilyen bizonyítékot ellen?rzik. És kérdés mikor tudjuk kihallgatni a Knight Errantos srácokat, mert könnyen lehet, hogy párukat egyenesen visznek mondjuk a katonai kórházba, komoly sugárfert?zéssel.

- De megjegyzem azt is, hogy a [i:mubs5t47]feltételezett[/i:mubs5t47] teleportációval kapcsolatos egyik elt?nés helyén is korlátozott volt a probléma, igen, az adott sokszögnél Lexi is erre gondolt. Így akár ez is beleférhet. Hiszen a szívet nem láttam a helyszínen, ha azt elvitte a szellem, akkor valószín?leg vagy más síkra, vagy a térben máshova mágikusan került át, és nem csak reptetve...

More
13 years 4 months ago #3612 by Nyarlathotep
-"Ha elvitte, de err?l még nem készült se szövettan, se boncolás, csak gyanítom valami kamerafölvétel, az is kásás a sugárzástól. Mindenesetre a térváltásban szerintem igazad lesz, csak ez éppen visszafelé igyekezett és nem levágni akarta az utat. A szívet pedig azért találta meg, mert az asztrális síkon természetesen az ember energetikai központja fog a legjobban látszani. Persze, hogy a középpontot célozta ki, amiben a legtöbb a számára hasznos, már ha spontán dolog volt ez. Bár azt nem hiszem. Ilyen dolgok általában vagy nagyon idegenek ide, vagy ha nem azok akkor maradnak. Még egy toxikus szabad szellem is inkább "haza ment" volna, itt ugyanis nincs szennyezettség és háttérzaj sem. Keresett volna mondjuk egy reaktort vagy valami hasonlót. Szerintem itt is ilyesmi történt. Valamilyen okból kifolyólag megjelent az a valami, rájött, hogy itt nem jó neki és hazament. El?tte persze csomagolt egy kis uzsonnát az útra."

Ekkor fut be egy jelentés az NBC-s srácoktól, miszerint el?ször is a helyet nagyerej? neutrontalálat érhette, minden er?teljesen sugárzik, így ahogy jósoltad a rend?rök nagy többsége mehet a kórházba kelátterápiára [amikor az illet?b?l kémiailag kimossák a sugárzó dolgokat] és immunkezelésre, a munkálatok alatt ugyanis akár 250 rad is érhette ?ket, ami azért már elég komoly károkat tud okozni az immunrendszerben, a többir?l nem is beszélve. A sugárzó anyag forrását viszont pont azért, mert szinte minden sugárzik valamilyen szinten nem is lehet megtalálni, de ez nem holmi szétszórt por. A másik pedig az, hogy akadnak olyan bizonyítékok is, amik a fölszeletelt illet?t valamiféle kalózokhoz kötik [ennyi maradt meg olvashatóan a föliratokból]. Ezek mellett akadt néhány optikai chip is, ami ugye nem sugárzásérzékeny, de nem ártana átkutatni, ahogy azt a ládányi különböz? fehérnem?t sem, amit a srác gardróbjában találtak. Eddig arra tippelnek, hogy az illet? srác, bizonyos Stephen Jonathan Burke valószín?leg szexuális b?nöz? volt, aki trófeákat is gy?jtött egy-egy ilyen alkalommal és utoljára valaki olyasvalakit kaphatott el, aki akkor ugyan nem tudta megvédeni magát, de most meg tudta bosszulni a rajta esett sérelmeket. Amennyiben meg akarod vizsgálni a helyszínt egy-két hétig bizony csak véd?ruhában teheted meg, utána viszont a sugárzás nyomtalanul el fog enyészni.

Csapat riadó!

More
13 years 4 months ago #3614 by TheElf
- Azt hiszem igazad van, ennek nem sok köze lehet a szívhez. Annál inkább egy ügyhöz, amiben szegény Otto ellen vallott pár lakótársam. Ugyanis, a nyomok szerint az áldozatnak köze van a gatyátlan kalózokhoz. Tekintve, hogy az ilyesmi túl nagy falat akár Ottonak, akár a lakótársaimnak, bár Lexi tudását te jobban meg tudod ítélni, úgy gondolom mi nem vagyunk érintettek. Te ugyanis bizonyos díjak elnyerésével és egy nagyobb üggyel vagy elfoglalva. A gond az, hogy azt sem hinném, hogy katona vagy rendfenntartó lenne. Azok ugyanis el?bb lecsuknák.

- Inkább azt tartom valószín?nek, hogy a kalóztanyán volt is valamilyen háttérzaj, és ezzel odacsaltak valamit. Hogy a szív miért lett célpont az logikus, bár mint tudod én nem tudok asztrálisan érzékelni, sem projektálni. Bár... Nem tudom, mennyire értesz a mátrixhoz? Vannak olyan hostok, amik elég valóságh?ek ahhoz, hogy ott a valós tudásunkat használjuk, és akár tanulhassunk is szakértelmeket. Egy ilyenhez van némi közöm, és ezzel szereztem némi mágikus képzést, az operátor pedig folyton azzal bosszantott, hogy sámánnak még tehetséges lennék, de a hermetikus mágiához kevés a közöm. De tudod, az UV hoston sem láttam ilyen szellemet. Úgyhogy ilyet tuti nem tudok idézni. Például azért, mert nem vagyok mágikusan aktív. Nyugodtan vizsgálj meg. Amúgy a host programozását egy kedves barátn?m is segítette.

- Az egységünkben persze vannak mágikusan aktív tagok, többek között egy macskasámán, akit mindenki törvényszéki cicának emleget. ? a laborosok gyöngye, és kíváncsi mint egy macska. Na ? a második legkíváncsibb ember akit ismerek. Az els? Hsu Csi kisasszony. No neki kéne küldenem is majd egy gyors üzenetet.

Az üzenet tartalma, mivel Severin el?tt diktálom le, viszonylag egyszer?: Mikor volt utoljára az Inside View-nál és csapatánál átfogó és teljes adóellen?rzés?

Majd újra Severin felé:

- Hsu Csi az IRS azon ügynöke aki ugyan adónyomozóként sok saját nyomozást is végigvisz, de ? felel azért, hogy amikor más ügynökség kér segítséget, támogasson minket. Nekem viszont nem csak ilyen félig-meddig munkatársam, de nagyon jó barátom is. Le merném fogadni, hogy a kérdés kapcsán gyorsan félreteszi a kérdést, hogy ki az aki a bevallott jövedelméhez képest túl sok tandíjat fizet, és már nézi is az Inside View adatait.

More
13 years 4 months ago #3636 by Nyarlathotep
-"Lexi viszont el van foglalva egy eléggé személyes halálesettel. Nem túl valószín?, hogy Oroszországból visszaruccant volna, vagy visszaküldött volna valamiféle szörny?séget. F?leg úgy, hogy a Gatyátlan Kalózok eszében sem voltak. Illetve voltak, csak el voltak téve a megfelel? kis rekeszbe."

-"Ilyen dolgokat elég komoly ügy odacsalni. Ha akkora lett volna a háttérzaj, mint amekkorának állítod, most a bogarak miatt kellene aggódnod. Ez egy valami és küldték. Ha jól sejtem akkor valami toxikus szellem. Bár az is lehet, hogy csak megmutatták neki, hogy hol ehet egy jót."

-"Hát... Az Inside View az amolyan futó és enyhe probléma, nem hiszem, hogy ennél több er?forrást igényelne, ezt meg egy párszor még meg tudom ismételni, ha szükséges. Eddig legalábbis nem nagyon jöttek a közelembe, viszont minden véres ügynél ott voltak eddig, de ez minden médiára jellemz?. Hacsak nincs közöttük toxikus sámán vagy rovarszellem, nem hiszem hogy megérné rájuk fecsérelni az er?forrásokat, de ahogy gondolod. Ha neked valami bajod van velük..."

Csapat riadó!

More
13 years 4 months ago #3638 by TheElf
- Valóban nem tartom valószín?nek, hogy ehhez Lexinek köze lenne, de mindenképpen fel kellett mérni, hogy akinek részünkr?l köze lehet a kalózos esethez, az mindenképpen gyanú felett áll-e. Ezért ?t is tisztáznom kell, magamat is. Megnéznéd, hogy nem lettem-e közbe Nobelre érdemes, el?z? mágikusan aktív periodusból itt ragadt 1000 éves ?smágus? - Mondom félig nevetve

- Azt meg nem hiszem, hogy Otto valamelyik hülye haverja lenne, vagy valamelyik lány a környezetéb?l. Pedig a helyi zsaruk emlegették ismét. Azt viszont nem hiszem, hogy az összes itt lév? alsónem?t sikerülne visszakövetni az eredeti tulajdonoshoz, és végigkövetni azt, hogy ki is ölte meg. Így vagy a mágusaink segítenek végigkövetni a mágikus nyomokat, vagy esetleg te.

- Az Inside View kezd bosszantani, és ez egyel?re még csak tipp az IRSnek. Egy cég ami azt hiszi minden törvény felett áll, és könnyen lehet, hogy emiatt az adózásnál is laza volt, mert úgy gondolja akkor majd írnak, balhéznak. Pech. Ez nem így megy. Ha nagyon meg akarnám szívatni ?ket, akkor egy ideig talán el is sötétülnének. No szellemileg nem, mert ennél jobban már nem tudnak. Csak éppen nem tudnák leadni a szemetüket "technikai" és törvényi okok miatt.

Time to create page: 0.240 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.